Schoorsteenveger Spaarndam

Hoogwaardige kwaliteit schoorsteenveger in Spaarndam.

Schoorsteenveger Spaarndam voor een brandschoon resultaat

Bent u op zoek naar een schoorsteenveger in Spaarndam? De Haarlemse Schoorsteenveger bedient het hele gebied van Spaarndam, inclusief het oude dorp, het nieuwe dorp en Spaarne buiten. Al jarenlang zijn wij de vertrouwde keuze voor vele Spaarndammers als het gaat om het reinigen van schoorstenen van openhaarden en houtkachels. 

U kunt bij ons ook terecht voor het repareren en renoveren van oude schoorstenen, het plaatsen van schoorsteenafdekkingen en het uitvoeren van inspecties met behulp van een camera. Maak vandaag nog een afspraak!

Haarlemse Schoorsteenveger Grote markt Haarlem
Ventilatie kappen vervangen in Haarlem. Verroest ijzer voor knap rvs

Binnen 24 uur een gratis vrijblijvende offerte

Voor het laten vegen van uw schoorsteen in Spaarndam profiteert u van de beste service en van eerlijke tarieven. Wij garanderen kwaliteit en vakmanschap, waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw houtkachel of openhaard.

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen met een lange staat van dienst als schoorsteenveger. Telkens zorgen wij ervoor dat uw woning schoon en veilig wordt achtergelaten na onze werkzaamheden. u ontvangt bovendien een digitaal veegbewijs voor uw verzekeraar.

Haarlemse Schoorsteenveger staat in Spaarndam voor u klaar als het gaat om uw veiligheid.

Met onze uitgebreide ervaring hebben we ons gespecialiseerd in het schoonmaken, renoveren en onderhouden van schoorstenen. Het regelmatig onderhouden van uw schoorsteen is van essentieel belang voor het optimale rendement van uw open haard, alsmede voor uw eigen veiligheid en welzijn.

Wij adviseren uw schoorsteen minimaal één keer per jaar te laten vegen in Zwanenburg, en bij regelmatig gebruik, zoals in de zomerperiode twee keer per jaar te laten vegen. Wij komen graag langs voor een inspectie van uw rookkanaal. 

Onze ervaren en gecertificeerde technici bieden hoogwaardige diensten tegen concurrerende tarieven. Wij zorgen ervoor dat alle onzekerheid bij het reinigen van uw schoorsteen wordt weggenomen, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw open haard, beschermd tegen potentieel gevaarlijk vuil en aanslag.

Benieuw naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar wat wij allemaal kunnen doen? Twijfel dan niet en neem direct contact op!