Werken bij de Haarlemse Schoorsteenveger

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als schoorsteenveger? Schreeuw het van de daken en solliciteer direct via ons contactformulier.

Wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Assistent Schoorsteenveger

Wil jij schoorsteenveger worden en ben je klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Werk dan mee onder begeleiding van een leerling schoorsteenveger in de regio van Haarlem.

Kom werken bij de Haarlemse Schoorsteenveger als (assistent) schoorsteenveger.

Beschik jij over de volgende vaardigheden?

Schoorsteenveger Haarlem schoorsteen inspectie rookkanaal
Buitenhaard plaatsen onder overkapping Heemstede

Leerling Schoorsteenveger

Droom jij al je hele leven om op het dak te staan om de schoorsteen te inspecteren en jaarlijks te vegen? Geniet jij ervan om hard te werken, terwijl je ondertussen mooi van het uitzicht geniet? Waarschijnlijk is een baan als leerling schoorsteenveger jou op het lijf geschreven!

Tegenwoordig vegen we de schoorsteen steeds vaker van binnenuit in verband met veiligheid en het gebruik van moderne technieken, maar dat had je ongetwijfeld al op school begrepen. De Haarlemse Schoorsteenveger zoekt momenteel enthousiaste leerlingen die het vak écht willen leren.

Kom werken bij de Haarlemse Schoorsteenveger als Leerling Schoorsteenveger.

Beschik jij over de volgende vaardigheden?

Gezel Schoorsteenveger

Als Gezel Schoorsteenveger kan je zelfstandig werken. De Haarlemse Schoorsteenveger heeft uitgebreide doorgroeimogelijkheden.

Graag bespreken wij de mogelijkheden om deel uit te maken van ons ervaren team. Een eigen bedrijfswagen en de verantwoordelijkheid over een gedeelte van de klantrelaties kunnen wij aan jou toevertrouwen. Daarnaast breng je het team naar een hoger niveau.

Kom werken bij de Haarlemse Schoorsteenveger als Gezel Schoorsteenveger.

Beschik jij over de volgende vaardigheden?

Rookkanaal reinigen en rookkanaal installeren