Schoorsteenveger Velsen

Hoogwaardige kwaliteit schoorsteenveger in Velsen.

Laat uw schoorsteen vegen in Velsen Noord-Holland

Welkom bij de Haarlemse Schoorsteenveger, uw vakspecialist voor het vegen van de schoorsteen in Velsen. Wij zijn een gecertificeerd schoorsteenveegbedrijf en werken met de meest moderne technieken aan de brandveiligheid en prestaties van uw schoorsteen. 

Wanneer u een openhaard of houtkachel met regelmaat gebruikt dan is het van belang om uw schoorsteen minstens één keer per jaar te laten vegen, dit kunt u eenvoudig regelen door een afspraak te maken via onze website. U krijgt van ons na het vegen een digitaal veegbewijs voor uw verzekeraar.

De Haarlemse Schoorsteenveger
Schoorsteenveger Haarlem schoorsteen inspectie rookkanaal

Binnen 24 uur een gratis vrijblijvende offerte

In Velsen kunt u rekenen op een uitstekende service voor het vegen van uw schoorsteen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het inspecteren van uw rookkanaal en het aansluiten van een nieuwe openhaard of kachel. In onze showroom in Haarlem hebben wij een uitgebreid assortiment met kachels en openhaarden.

Indien u vragen heeft over één van onze diensten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan voor een prijsopgave. U kunt ons tevens altijd even bellen voor overleg en een indicatie.

Haarlemse Schoorsteenveger staat in Velsen voor u klaar als het gaat om uw veiligheid.

Wij hebben vele jaren ervaring met het schoonmaken, renoveren en onderhouden van schoorstenen. Goed onderhoud aan uw schoorsteen is belangrijk voor het rendement van de open haard, maar ook voor uw eigen veiligheid en gezondheid.

Onze ervaren en gecertificeerde technici leveren kwaliteitsdiensten tegen concurrerende prijzen. We nemen het giswerk weg bij het reinigen van de schoorsteen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw open haard beschermd is tegen gevaarlijk vuil en aanslag.

Benieuw naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar wat wij allemaal kunnen doen? Twijfel dan niet en neem direct contact op!