Schoorsteen reparatie en onderhoud

Schoorsteenveger Amsterdam

Schoorsteen onderhoud

Als uw schoorsteen op het dak niet meer waterdicht of veilig lijkt te zijn, aarzel dan niet om advies in te winnen bij De Haarlemse Schoorsteenveger. We zullen uw schoorsteen grondig bekijken en beoordelen. Met onze jarenlange ervaring in het metselen en voegen van schoorstenen op daken, kunnen we u voorzien van deskundig advies. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte op maat.

Schoorsteen reparatie

Mocht u twijfels hebben over de kwaliteit van uw openhaard, rookkanaal of schoorsteen, dan kunt u ons gerust bellen voor een schoorsteen inspectie. Bij schoorstenen die nog van steen zijn, komen vaak scheuren/barsten in het steen of de voegen door de warmte. Dat kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid en ook voor de veiligheid.

Met behulp van een camera kunnen wij de binnenkant van een rookkanaal bekijken om zo eventuele gevaarlijke lekkage op te sporen. Als u denkt dat er problemen zijn met de luchttoevoer of rookafvoer, of als u vermoedt dat uw schoorsteen is beschadigd door weer en wind dan is het wijsheid om ook een inspectie op het dak te laten doen.

Schoorsteen repareren
Joppe S.
Lees verder
Super service, heeft ook gelijk de kachel aangesloten die nog los stond. Top ervaring!
Hans Horn
Lees verder
Remo is een vakman en klaart de klus zeer professioneel. Alles wordt schoon achtergelaten en de service is compleet. Erg tevreden!
Pedro Meijer
Lees verder
Professionele schoorsteenveger met een goede service. Ik raad hem zeer aan. Nogmaals bedankt!
Boaz Riani@username
Lees verder
Mooie werk, en heel schoon achter gelaten 👍👍👍👍
Bas van Ulzen
Lees verder
Vandaag erg fijn en professioneel geholpen door Remco. Erg vertrouwd gevoel dat alles weer schoon is, enorm verschil met ervaringen die ik heb met andere bedrijven. Goed advies en Remco gaat voor kwaliteit en klanttevredenheid. Ik beveel hem 100% aan!!
Quin Schoonewelle
Lees verder
Hele goed ervaring met de "Haarlemse schoorsteenveger" Remo is professioneel, aardig en luistert goed naar je wensen. Ik kan hem naar eigen ervaring alleen maar aanbevelen.
Frauke Van Der Zande
Lees verder
Betrouwbaar, vriendelijk en professioneel. Doet wat hij beloofd, zeer kundig en netjes. Aanrader!
Gerda Overeem
Lees verder
Eindelijk een echte schoorsteenveger Weet waar hij mee bezig is en de boel opruimt hij trekt weer met een mooi vuurtje in de haard
Vorige
Volgende