Roosters en afdekkappen

Een schoorsteenkap verbeterd de prestaties van uw kachel

Een schoorsteenkap is essentieel, niet alleen voor een optimale trek waardoor uw kachel of haard beter zal branden, maar ook om regen uit uw schoorsteenkanaal te houden. Een droog schoorsteenkanaal trekt beter en raakt minder snel vervuild. Daarnaast voorkomt een schoorsteenkap dat vogels nesten bouwen en broeden in uw schoorsteen. Bovendien heeft een schoorsteenkap een ventilerende werking, wat handig is voor bijvoorbeeld het riool, toilet of de keukenafzuigkap. Bij De Haarlemse Schoorsteenveger vindt u voor iedere situatie een passende schoorsteenkap.

Wij hebben diverse schoorsteenkappen in onze showroom. Desgewenst kunnen wij er ook een aantal meenemen om u de verschillende type schoorsteenkappen te laten zien. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Ventilatie kappen vervangen in Haarlem. Verroest ijzer voor knap rvs

Bescherm uw schoorsteen tegen regen, wind en vogels

Voorkom dat vogels, zoals kraaien en kauwen nesten maken in uw schoorsteen. Een perfecte oplossing om een nest in uw schoorsteen te voorkomen is het installeren van een RVS schoorsteenkap. Dit voorkomt veel overlast en mogelijke lekkages in uw huis. 

Als de vogels eenmaal op hun nest zitten, kunnen we weinig doen totdat ze zijn uitgevlogen en het nest verlaten hebben. Schakel de expertise van de Haarlemse Schoorsteenveger in om uw schoorsteen vrij te houden van ongewenste vogelnesten. Met snelle service en vakkundig werk bedienen wij Haarlem, Velsen, Driehuis, Santpoort, IJmuiden, Bloemendaal, Overveen en omgeving. Bespaar uzelf overlast en mogelijke schade door tijdig actie te ondernemen tegen vogelnesten in uw schoorsteen.

Bescherm uw schoorsteen tegen regen, wind en vogels

Waarom zijn de juiste roosters en afdekkappen belangrijk? Vogels en andere dieren zien uw schoorsteen vaak als een perfecte plek om een nest te bouwen. Dit kan leiden tot verstoppingen en belemmerde luchtstroom, wat op zijn beurt weer kan resulteren in rookterugslag en andere problemen. Daarnaast kan regenwater dat de schoorsteen binnendringt schade veroorzaken aan het metselwerk en de voering, wat de werking van uw schoorsteen negatief beïnvloedt.

Mocht er om welke reden dan ook geen draadbolroosters en/of afdekkappen op uw schoorsteen zitten, kunnen wij deze plaatsen.

 

Joppe S.
Lees verder
Super service, heeft ook gelijk de kachel aangesloten die nog los stond. Top ervaring!
Hans Horn
Lees verder
Remo is een vakman en klaart de klus zeer professioneel. Alles wordt schoon achtergelaten en de service is compleet. Erg tevreden!
Pedro Meijer
Lees verder
Professionele schoorsteenveger met een goede service. Ik raad hem zeer aan. Nogmaals bedankt!
Boaz Riani@username
Lees verder
Mooie werk, en heel schoon achter gelaten 👍👍👍👍
Bas van Ulzen
Lees verder
Vandaag erg fijn en professioneel geholpen door Remco. Erg vertrouwd gevoel dat alles weer schoon is, enorm verschil met ervaringen die ik heb met andere bedrijven. Goed advies en Remco gaat voor kwaliteit en klanttevredenheid. Ik beveel hem 100% aan!!
Quin Schoonewelle
Lees verder
Hele goed ervaring met de "Haarlemse schoorsteenveger" Remo is professioneel, aardig en luistert goed naar je wensen. Ik kan hem naar eigen ervaring alleen maar aanbevelen.
Frauke Van Der Zande
Lees verder
Betrouwbaar, vriendelijk en professioneel. Doet wat hij beloofd, zeer kundig en netjes. Aanrader!
Gerda Overeem
Lees verder
Eindelijk een echte schoorsteenveger Weet waar hij mee bezig is en de boel opruimt hij trekt weer met een mooi vuurtje in de haard
Vorige
Volgende