Schoorsteen vegen

Wilt u veilig en verantwoord stoken?

Het is belangrijk om de schoorsteen minimaal één keer per jaar te laten vegen. Dit hangt af van uw gebruik. Mocht u iedere dag de haard aanhebben dan is het raadzaam om dit om de 4 maanden te doen.

Bij de Haarlemse Schoorsteenveger zorgen we voor een  grondige reiniging en onderhoud van uw schoorsteen, zodat u kunt genieten van een veilige en efficiënt werkende haard. Onze ervaren schoorsteenvegers zijn bekwaam in het verwijderen van roet, as en andere afzettingen die zich in de loop der tijd in uw schoorsteen kunnen ophopen.

Een regelmatige schoorsteenveegbeurt is van essentieel belang om de goede werking van uw haard te waarborgen. Tijdens het gebruik van uw open haard of houtkachel kan roet zich opstapelen aan de wanden van uw schoorsteen. Deze opbouw kan de luchtstroom beperken en het risico op rookterugslag en brandgevaar vergroten.

Joppe S.
Lees verder
Super service, heeft ook gelijk de kachel aangesloten die nog los stond. Top ervaring!
Hans Horn
Lees verder
Remo is een vakman en klaart de klus zeer professioneel. Alles wordt schoon achtergelaten en de service is compleet. Erg tevreden!
Pedro Meijer
Lees verder
Professionele schoorsteenveger met een goede service. Ik raad hem zeer aan. Nogmaals bedankt!
Boaz Riani@username
Lees verder
Mooie werk, en heel schoon achter gelaten 👍👍👍👍
Bas van Ulzen
Lees verder
Vandaag erg fijn en professioneel geholpen door Remco. Erg vertrouwd gevoel dat alles weer schoon is, enorm verschil met ervaringen die ik heb met andere bedrijven. Goed advies en Remco gaat voor kwaliteit en klanttevredenheid. Ik beveel hem 100% aan!!
Quin Schoonewelle
Lees verder
Hele goed ervaring met de "Haarlemse schoorsteenveger" Remo is professioneel, aardig en luistert goed naar je wensen. Ik kan hem naar eigen ervaring alleen maar aanbevelen.
Frauke Van Der Zande
Lees verder
Betrouwbaar, vriendelijk en professioneel. Doet wat hij beloofd, zeer kundig en netjes. Aanrader!
Gerda Overeem
Lees verder
Eindelijk een echte schoorsteenveger Weet waar hij mee bezig is en de boel opruimt hij trekt weer met een mooi vuurtje in de haard
Previous
Next