Rvs-rookkanalen plaatsen

RVS rookkanaal plaatsen dak haarlem

Waarom een RVS-rookkanaal?

Een optimale afvoer van rook

De Haarlemse schoorsteenveger is de RVS-rookkanaal specialist. Indien uw schoorsteen niet naar behoren functioneert, kunt u ons inschakelen voor het plaatsen van een RVS-rookkanaal in uw bestaande gemetselde schoorsteenkanaal. De RVS binnenvoering is een aaneengesloten rookkanaal die wij isoleren met perliet en vermiculiet.

Het voordeel van een RVS-rookkanaal is dat de binnenvoering uit één geheel bestaat waardoor hij een betere natuurlijke trek heeft en beter is te reinigen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte op maat.

Joppe S.
Lees verder
Super service, heeft ook gelijk de kachel aangesloten die nog los stond. Top ervaring!
Hans Horn
Lees verder
Remo is een vakman en klaart de klus zeer professioneel. Alles wordt schoon achtergelaten en de service is compleet. Erg tevreden!
Pedro Meijer
Lees verder
Professionele schoorsteenveger met een goede service. Ik raad hem zeer aan. Nogmaals bedankt!
Boaz Riani@username
Lees verder
Mooie werk, en heel schoon achter gelaten 👍👍👍👍
Bas van Ulzen
Lees verder
Vandaag erg fijn en professioneel geholpen door Remco. Erg vertrouwd gevoel dat alles weer schoon is, enorm verschil met ervaringen die ik heb met andere bedrijven. Goed advies en Remco gaat voor kwaliteit en klanttevredenheid. Ik beveel hem 100% aan!!
Quin Schoonewelle
Lees verder
Hele goed ervaring met de "Haarlemse schoorsteenveger" Remo is professioneel, aardig en luistert goed naar je wensen. Ik kan hem naar eigen ervaring alleen maar aanbevelen.
Frauke Van Der Zande
Lees verder
Betrouwbaar, vriendelijk en professioneel. Doet wat hij beloofd, zeer kundig en netjes. Aanrader!
Gerda Overeem
Lees verder
Eindelijk een echte schoorsteenveger Weet waar hij mee bezig is en de boel opruimt hij trekt weer met een mooi vuurtje in de haard
Vorige
Volgende