Roosters en afdekkappen

Bescherm uw schoorsteen tegen regen, wind en vogels

Waarom zijn de juiste roosters en afdekkappen belangrijk? Vogels en andere dieren zien uw schoorsteen vaak als een perfecte plek om een nest te bouwen. Dit kan leiden tot verstoppingen en belemmerde luchtstroom, wat op zijn beurt weer kan resulteren in rookterugslag en andere problemen. Daarnaast kan regenwater dat de schoorsteen binnendringt schade veroorzaken aan het metselwerk en de voering, wat de werking van uw schoorsteen negatief beïnvloedt.

Mocht er om welke reden dan ook geen draadbolroosters en/of afdekkappen op uw schoorsteen zitten, kunnen wij deze plaatsen.

 

Joppe S.
Lees verder
Super service, heeft ook gelijk de kachel aangesloten die nog los stond. Top ervaring!
Hans Horn
Lees verder
Remo is een vakman en klaart de klus zeer professioneel. Alles wordt schoon achtergelaten en de service is compleet. Erg tevreden!
Pedro Meijer
Lees verder
Professionele schoorsteenveger met een goede service. Ik raad hem zeer aan. Nogmaals bedankt!
Boaz Riani@username
Lees verder
Mooie werk, en heel schoon achter gelaten 👍👍👍👍
Bas van Ulzen
Lees verder
Vandaag erg fijn en professioneel geholpen door Remco. Erg vertrouwd gevoel dat alles weer schoon is, enorm verschil met ervaringen die ik heb met andere bedrijven. Goed advies en Remco gaat voor kwaliteit en klanttevredenheid. Ik beveel hem 100% aan!!
Quin Schoonewelle
Lees verder
Hele goed ervaring met de "Haarlemse schoorsteenveger" Remo is professioneel, aardig en luistert goed naar je wensen. Ik kan hem naar eigen ervaring alleen maar aanbevelen.
Frauke Van Der Zande
Lees verder
Betrouwbaar, vriendelijk en professioneel. Doet wat hij beloofd, zeer kundig en netjes. Aanrader!
Gerda Overeem
Lees verder
Eindelijk een echte schoorsteenveger Weet waar hij mee bezig is en de boel opruimt hij trekt weer met een mooi vuurtje in de haard
Previous
Next